| Gara me rima .. | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
cRackeR-Bu.RiM Administrator
Numri i postimeve : 306 Registration date : 15/07/2008
| Titulli: Gara me rima .. Fri Jul 18, 2008 9:52 am | |
| >Allahile qa po thu/ ti pom doket je tranu/ >kishe ti mu/ po don mem sakatu/ >Kqyr bajat/ rri rahat/ ski takat/ me mu mu shty/ >me terrnakop si nfshat/ ta daj kryt n'dy/ >Kur bohet terri/ mos um kqyr per seri/ >dialekti jem ta qeli vorrin si bageri/ >Po don me dit un jom kombinim i shtir/ >mu per qto gjuha jem osht qekaq e shlir/ >Pesdhet perqind pejonali/ >pesdhet perqind tjera shqiperi/ e malsi/ >E kuku per nane'/ sa tshame/ belane/ e bane/ >po kejt mori nane/ shajne/ kur te shpija jane/ >Qe tash pe din, >merre me urti/ >rrencit ja q*fsha kejt at famili/ >Un i reprezentoj kejt ato dhena/ >per ket loj jom sikur per flamur stema | |
|
| |
| Titulli: Re: Gara me rima .. Fri Jul 18, 2008 9:52 am | |
| Un' nuk jom reper me akcione t'shkurta/ >une jom poet qe t'mush me fjal t'urta/ >Edhe pse k'to fjal jon t'pshtjellne me idhnim/ >hulumto mir e noshta e gjon at qellim/ >Ky nuk osht hiphop/ as loj me top/ >une jom per tekst si qobani per lop/ >Pi nij gubanat qa trillojn/ edhe thojn/ >e kejt kto sene i bojn/ se shkurt e shqip sum kuptojn/ >Shqipe un t'hackirati nese sdin qa osht rahati/ >u kthy nket qim none e tjerve i hupi fati/ >Nese ty po tdhem/ haja gjyshit tem/ >se une eci neper t'dekun me arrit cakun tem/ >Ju lo stervina/ edhe me shkru shkarravina/ >un jom per repera/ >si therra/ per balerina/ >Tqimt e nones jon larg me aftsi/ >jau pshurri at zili/ kur ju gjuj me drejtsi/ | |
|
| |
| Titulli: Re: Gara me rima .. Fri Jul 18, 2008 9:53 am | |
| DERSA TI PI BON DO SENE VEQ PER DISKOTEK// UNE PI BOJ DO SENE QE KURR SKAN ME VDEK// ASI UNIK, KLASIK, PA DYSHIM FANTASTIK// A t'Kan Than Qe Je i Fort, kokan kon sarkastik// Shqipet kan dashni per mu kur shkoj n'plot vene// Ti je aq i vogel nuk t'vjen reni n'menen teme// Nese ju sum doni, une gezona o pa jeta// se mu mun um dojn veq ato shqipet e verteta// Diqka qe ti se din qka osht// kta qe kan dashni per mu, mir, tjert posht// Une spo kuptoj ishin kejt ladik vlla// at her kur i lavdoj ata thojn i kom sha// Ti ski kaqik, kryt kejt dru// O kon dasht me dit qe skan tru mem kuptu// Mos T'Vjen Inat Qe Kom Lind Me Plot ZARI// TI MU Pom Kallzon Per Kon Ma Nin k**i// | |
|
| |
| Titulli: Re: Gara me rima .. Fri Jul 18, 2008 9:53 am | |
| >Njerzt jen bo t'vshtir, kan bo shok e shoqe, >i kan bo senet menojn, q* e kan kap zotin per ****, >po qe nuk e din, athu a do t'ja mbrrin, >se kur t'kersasin plumbat, baroti t'rrunin do t'jau shkrin, >ai qe don t'ma ngrit gjakun, bimi do plag te reja, >sa per zemer-zemer, zemra jem i ka, 50 zemra tjera, >ngreja kamen TT-es, nese nima ki mbet pa shpres, >nese femna t'ka tradhtu, ose shoku t'ka pre n'bes, >plumba s'kisha shkrep, nese jo per sene tilla, >ma mir flas per banes >teme, ne kang se per villa, >qe nuk i kom, e ndoshta kurr nuk ka mi pas, >me rrena e dallavere, ashtu veq veten e plas, >sikur do rrepera, qe e kopjojn njeri tjetrin, >e ata me me kritika qe kurr, se kuptuan rrepin, >shkrepin shkretojn kur hajn m*t e thojn, ne kto shprehje si lejojm, >thu se neve na ha k*ri, se qa njerzt mendojn e thojn... | |
|
| |
| Titulli: Re: Gara me rima .. Fri Jul 18, 2008 9:55 am | |
| n-krahasim me shum foruma .. ktu live .. ska copy paste ndalohet per tuma .. krejt i zuna per toke i shkuna.. qfar seni analizo e pruna .. remix si vodka e perrzime me redbull .. t-ngjitna per qafe t-shkuni si pitbull.. n-ajr t-qoj. talentin ta shumzoj.. barazimi del. qe jeta t-mbaroj.. | |
|
| |
loqki Administrator
Numri i postimeve : 155 Registration date : 15/07/2008
| Titulli: Re: Gara me rima .. Fri Jul 18, 2008 10:29 am | |
| jom tip i ngriT me qet sen mos em shti se ta knoj ni kanG refren jo me qet sen po t'qoj te hoxha t'shkruj hajmali a e din se une nanen n'p... ta q.. mos em shti me gjujT me pistoleT se e kom gjakun e nxehT edhe pse po kopjoj me qet sen ruju kamT se te leshunn ruju se po gabon mem sha pppiiippp mamin ta qii sdi qka me't than bal katunar zdrral ti je met mem msu ruju se po bohesh i parii i repit repi ska kufii ka mat forT se une e se tii
Ju Lutemi Mos Kopjoni prej tjervE Testone mendjen Tane:D | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Gara me rima .. Fri Jul 18, 2008 3:04 pm | |
| ndaq rim ndaq hackim ndaq kom pas pej shkolle prejashtim qe sbeson ta boj vertetim edhe pse ne msime kejt 5 as 1 gabim :d po problem e rrebel se she ku hin veq e shen kur del del si fitimtar ndor ditar i rrem mas tina ni arsimtar kejt qto sene i boj se nuk duroj sum han k... per kerkon najr e qoj qe sbeson hade qtu ta vertetoj hu turive tcoptoj kuku qa tboj |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Gara me rima .. Sun Jul 20, 2008 1:57 pm | |
| |
|
| |
shllakk1. Designer
Numri i postimeve : 115 Registration date : 19/07/2008
| |
| |
| Titulli: Re: Gara me rima .. Mon Jul 21, 2008 12:25 am | |
| hey ni pershendetje pej meje kush jom un,nmufsh ti gjeje jom ardh qetu n'al-crew ven ma tmir ska ma kuuu.... qa je ka thu a je tum ngu sjom tu knu jom tu rimu kejt i shkrumoj respektom trespektoj gat spe qoj rrugen tjerve po ja lshoj tash un po vazhdoj temat tjera pi shiqoj tkqyri nashti najsen postoj uh nime mos t'harroj b-cracker-i sukses ju deshiron edhe al-crew-in nkam e qon se qet ven shum e don kohen e lir qetu e kalon edhe pse ska qaq shum po aj rrin qetu e sshkon ngjum ajt pra tash se shkova this is mY LAND and it's Name is KOSOVA... | |
|
| |
Musafir Vizitor
| |
| |
loqki Administrator
| Titulli: Re: Gara me rima .. Thu Jul 24, 2008 11:45 am | |
| jom Gjak prishtina lii sjom shkaa ass maxhup jom shqiptar me gjak jom i parii edhe bajraK rrak tak pak mak bum tok t'rrutullloj more bal je katunaR per mu je zdrraL per ti sje kurgjo per mu ti je hije per mu une jom KinG per ty une te thom qka du zdrral bal katunar qka du ti sgucon ni fjal me than se ta pippp aT n.... a po e din kush jom , jom aii qe jom qe ta provokon ti po e din kon ju lutena veq qka dini prej vetit:D qka ju bjen ne menD:D | |
|
| |
loqki Administrator
| Titulli: Re: Gara me rima .. Thu Jul 24, 2008 11:47 am | |
| hey Gocoo du me ti than nja 2 a 3 fjal shum po duu jom qe diqka po du meT perdhunu 1 fjal po ta thom I lovE you MsiT po du me ti qu jo qe diqka po pom pelqen po du une ti me u kan gruja jem | |
|
| |
XERO Moderator
Numri i postimeve : 21 Registration date : 26/07/2008
| Titulli: Re: Gara me rima .. Tue Jul 29, 2008 12:40 am | |
| Ti fusim edhe icik RAP shqiptar e ? Ja ku mke mu, spo mshef e ? kam ardhu ketu po qendroj ne al-crew e ta dish sesht se mplas shum per ty se jam i mir,jam i pir dhe ty tboj me sy te nxir or Bythq*r sjam i pasur skam as lek po sjam si ty qe ske as brek sjam si ty qe je i shkret po jam ndyshe jam me mend kam plane kam ide kur filloj sdi te ndaloj nuk ndaloj se kurr spushoj dhe punen mir di ta mbaroj kshu qe mos provo tme sfidosh se veten do poshterosh... | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Gara me rima .. | |
| |
|
| |
| Gara me rima .. | |
|